Weselseweg 121 | 5916 RD Venlo | T:  +31 (0)77 - 351 44 93 | E: info@hendrikspoelier.nl

Logo-Hendriks

Tam konijn uit Italië

Tam konijn uit Italië

Ingrediënten

  • tam konijn in delen
  • zout
  • peper
  • 2 el olijfolie
  • 25 g boter
  • 2 uien
  • 4 vleestomaten of 2 dl gezeefde tomaten
  • 1 el oregano
  • 1 dl rode wijn
  • 1 tl tijm
  • 2 el bloem

Bereidingswijze

Bestrooi de konijndelen met zout en peper. Verwarm de olie met de boter in een braadpan en bak hierin het konijn rondom bruin. Voeg de gehakte uien, de tomaten in partjes, de oregano, de wijn en de tijm toe. Sluit de pan en stoof het geheel gedurende 60 minuten. Meng de bloem aan met water of wijn en bind hiermee de saus. Maak het gerecht op smaak af met zout en peper.

Tips! Voeg 1 el Pesto (basilicumsaus) en 10 ontpitte olijven toe. Konijn in Italiaanse saus, salade, gekookte pasta en Italiaanse wijn.

Delen op Social Media

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg je ons al?

Scroll naar boven