Weselseweg 121 | 5916 RD Venlo | T:  +31 (0)77 - 351 44 93 | E: info@hendrikspoelier.nl

Logo-Hendriks

Hazenrug met roomsaus & champignons

Hazenrug met roomsaus & champignons

Ingrediënten

  • Hazenrug
  • Ui
  • 8 gekneusde jeneverbessen
  • 0,25l rode wijn
  • 0,5l ongeslagen slagroom
  • Tl bessengelei
  • Champignons
  • Gepofte appels
  • Kastanjes
  • Kersen

Bereidingswijze

Voordat je begint met het bereiden, zorg je dat alle groentes gewassen zijn en de ui gesnipperd is. Breng daarna de hazenrug op smaak met zout en peper en braad het 20 minuten flink aan. Fruit vervolgens het uitje en de jeneverbessen aan. Blus het geheel af met rode wijn en laat het tot de helft inkoken. Breng de slagroom en de bessengelei met wat zout en peper aan de kook. Laat de rug hier enkele minuten in sudderen. Serveer het vlees vervolgens met wat gare champignons, saus, gepofte appels, kastanjes en kersen

Delen op Social Media

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg je ons al?

Scroll to Top