Parelhoenfilets met perzik en walnoten

Ingrediënten

500 g parelhoenfilets, kip- of kalkoenkruiden, 2 el olie, 3 bosuitjes, 1 l blik perzikschijfjes, 1 dl crème fraîche en 3 el gehalveerde walnoten.

Bereiding

Snijd de parelhoenfilets in reepjes en bestrooi deze met de kruiden. Verhit de olie in een wok en bak hierin de filets rondom bruin. Voeg de kleingesneden uitjes toe en fruit deze mee. Voeg dan de uitgelekte perzikschijfjes en de crème fraîche toe en verwarm dit gedurende ± 10 minuten. Bestrooi het gerecht met de noten.

Tips! Fruit kleingesneden knoflook mee en voeg een vleugje kaneel toe. Parelhoen met gekookte witte en wilde rijst en gestoofde kouseband met geraspte kokos.

Hendriks Poelier verkooppunten

U kunt ons vinden op de vleesafdeling van Beej Benders en natuurlijk in onze eigen winkel.