Weselseweg 121 | 5916 RD Venlo | T:  +31 (0)77 - 351 44 93 | E: info@hendrikspoelier.nl

Logo-Hendriks

Struisvogelbiefstuk met mango

Struisvogelbiefstuk met mango

Ingrediënten

  • 4 struisvogelbiefstukjes
  • 10 g boter
  • 1 el olie
  • zout
  • peper
  • koriander
  • 1 rijpe mango of mango blokjes uit blik
  • 3 el Pisang Ambon
  • 1 el geraspte kokos

Bereidingswijze

Verwarm de boter met de olie in een koekenpan. Bestrooi de struisvogelbiefstuk met zout, peper en koriander. Bak de biefstuk aan beide zijden bruin en reken ± 3-5 minuten per kant. Neem de biefstuk uit de pan en houd deze warm (aluminiumfolie). Voeg de ontpitte mango in schijfjes en de likeur toe en verwarm dit 5 minuten. Serveer de biefstuk met de mangosaus en bestrooi dit met de kokos.

Tip! Voeg lychees toe.

Delen op Social Media

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg je ons al?

Scroll naar boven