Weselseweg 121 | 5916 RD Venlo | T:  +31 (0)77 - 351 44 93 | E: info@hendrikspoelier.nl

Logo-Hendriks

Parelhoenfilets met perzik en walnoten

Parelhoenfilets met perzik en walnoten

Ingrediënten

  • 500 g parelhoenfilets
  • kip- of kalkoenkruiden
  • 2 el olie
  • 3 bosuitjes
  • 1 l blik perzikschijfjes
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 el gehalveerde walnoten.

Bereidingswijze

Snijd de parelhoenfilets in reepjes en bestrooi deze met de kruiden. Verhit de olie in een wok en bak hierin de filets rondom bruin. Voeg de kleingesneden uitjes toe en fruit deze mee. Voeg dan de uitgelekte perzikschijfjes en de crème fraîche toe en verwarm dit gedurende ± 10 minuten. Bestrooi het gerecht met de noten.

Tips! Fruit kleingesneden knoflook mee en voeg een vleugje kaneel toe. Parelhoen met gekookte witte en wilde rijst en gestoofde kouseband met geraspte kokos.

Delen op Social Media

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg je ons al?

Scroll naar boven