Struisvogelbiefstuk met mango

Ingrediënten

4 struisvogelbiefstukjes, 10 g boter, 1 el olie, zout, peper, koriander, 1 rijpe mango of mango blokjes uit blik, 3 el Pisang Ambon en 1 el geraspte kokos.

Bereiding

Verwarm de boter met de olie in een koekenpan. Bestrooi de struisvogelbiefstuk met zout, peper en koriander. Bak de biefstuk aan beide zijden bruin en reken ± 3-5 minuten per kant. Neem de biefstuk uit de pan en houd deze warm (aluminiumfolie). Voeg de ontpitte mango in schijfjes en de likeur toe en verwarm dit 5 minuten. Serveer de biefstuk met de mangosaus en bestrooi dit met de kokos.

Tip! Voeg lychees toe.

Hendriks Poelier verkooppunten

U kunt ons vinden op de vleesafdeling van Beej Benders en natuurlijk in onze eigen winkel.