Hendriks wild & gevogelte specialiteiten

Ruim 50 jaar zijn wij actief als poelier en groothandel in wild & gevogelte. Tot onze klanten rekenen wij horeca (hotel, restaurant, grand café), instellingen (zorgcentra, scholengemeenschappen), slagerijen, supermarkten en natuurlijk de particulier.

Dagelijks vers

Wij hebben dagelijks verse aanvoer van kuikens rechtstreeks van de slachterij. Daarnaast wekelijks verse aanvoer uit Frankrijk voor kalkoen en overig Frans gevogelte. Wild ontvangen we rechtstreeks van de jager. Als een van de weinige bedrijven in de regio hebben wij een volledige erkenning voor het uitsnijden van wild. Aangezien vrijwel het hele jaar de wildstand in onze regio in stand gehouden moet worden, hebben wij jaarrond vers wild. Wacht dus niet tot de koude en feestdagen maar probeer wild bijvoorbeeld ook eens op de barbecue!

Makkelijk bereikbaar

Onze winkel aan de Weselseweg is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij hebben voldoende (gratis) parkeergelegenheid en zijn bereikbaar via afslag 21 van de A67 (linksaf en na 600 meter aan de linkerkant). Kom en overtuig uzelf! Heeft u een bedrijf en zoekt u een leverancier voor wild en gevogelte, neemt u dan contact met ons op. Graag tot ziens, Hendriks Wild & Gevogelte

Hendriks Poelier verkooppunten

U kunt ons vinden op de vleesafdeling van Beej Benders en natuurlijk in onze eigen winkel.